Renoviran stan kod Lutkarskog pozorista

Šifra nekretnine : 1548

Prodaja 58.999 € - Stan
50 m23.0 SobeTA VI/VII  Štampaj
Lokacija: Božidar Adžija Ulica: Dragiše Cvetkovića standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2005 

Prodajemo 2.0 stan kod Lutkarskog pozorišta na šestom spratu sa liftom koji ide do četvrtog sprata. Stan se kompletno renovira, svi radovi u stanu biće završeni do 20 maja. Upisan je na 49m2, kao Drzalac, sa građevinskom dozvolom. Moguca je kupovina za keš. Stan se sastoji od dve spavace sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, hodnika, kupatila i wc-a. Stan ima dve etaže. gornja etaža ima mallih kosina sa krovnim veluks prozorima. U stanu je uradjena vodovodna i kanalizaciona instalacija,kompletno nova struja i instalacije sa tablom, pvc stolarija, nova unutrasnja stolarija, renovirano kupatilo, wc i kuhinja sa instaacijom i keramikom. Stan poseduje 2 francuska balkona. .Za vise informacija, pozovite na na telefone 065/222-3922, 065/8833-446 065/3303-703 i 063/513-377 Agencija je upisana u registar posrednika 495.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Francuski balkon
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Hitno, Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Interfon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Porodican komforan stan u naselju Bogoslovija

3.0 | 56m2 | 55.000 €
Prelep, porodičan komforan stan površine P-56m2, kompletno renoviran na IV spratu zgrade bez lifta.Stan se nalazi na putu od Trosarine do Bogoslovije. Stan je privatna svojina vlasništvo 1/1(može na kredit). Struktura: veliki dnevni boravak, dve spavaće sobe, izdvojena kuhinja, zastakljena terasa, hodnik, kupatilo, podrum i parking mesto. U stanu je stolarija PVC novo, kupatilo renovirano, parket nov. Vlasnik je u svojoj režiji odradio krov sa hidroizolacijom iznad stana, raspored u stanu fantastičan. Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. “LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čests lučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene. Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/3303 703, 065/8833-446, Reg. Posredika broj 495.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

jednoiposoban stan i garsonjera Duvaniste

1.5 | 70m2 | 53.000 €
Stan u kući u Duvaništu (blizina škole D. Radović), prizemlje, površine P-70 m2, struktura: dva univerzalna dnevna boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, dva kupatila, hodnik, degažman i parking mesto (po posebnom dogovoru) . Ekstra lokacija, deo stana pogodan za lokal, može se izdavati i kao 1,5 stan i garsonjera, stan je u izvornom stanju, posebno električno brojilo grejanje struja - TA i čvrsto gorivo. Svojina privatna, vlasništvo 1/1. Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. “LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene. Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/3303 703, 065/8833-446, 063/513-377 Reg. Posredika broj 495.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Jednoiposoban stan 44m2 CENTAR

1.5 | 44m2 | 72.000 €
Jednoiposoban stan 44m2 u Centru grada kod Gimnazije Bora Stankovic. Stan je na III spratu bez lifta (nije poslednji). Struktura: Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, terasa, hodnik, kupatilo i spavaca soba. Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. “LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čests lučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene. Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/3303 703, 065/8833-446, Reg. Posredika broj 495.
Detaljnije