Kuca sa lokalom Orljane

Šifra nekretnine : 1688

Prodaja 45.000 € - Kuća
295 m26.67 ari6.0 SobeEG I/II  Štampaj
Lokacija: Crveni Krst novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2008 

Kuca u Orljanu (opstina Doljevac) povrsine 295m2 na 6,67 ari placa, ima lokal 44m2 koji se može korisiti kao stambeni i kao poslovni prostor. ostalo je stambeni prostor od 129m2 je u sivoj gradnji, a 88m2 je kompletno završen stambeni prostor. Kuca je izradjena od cvrstog materijala ima prizemlje+sprat. Struja je iz gradske mreze, voda hidrofor, kanalizacija septicka jama. Prizemlje kuce: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, hodnik, kupatilo i 2 spavace sobe. Sprat je siva gradnja, ima izdvojenu 1 sobu, hodnik, kupatilo i terasu. Grejanje je na cvrsto gorivo ili struju. Kuća je legalizovana i poseduje čiste papire.
Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. “LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene. Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/8833-446, 063/513-377 Reg. Posredika broj 495

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa, Dvorište, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv, Siva faza
  • UREĐAJI:Internet, Kablovska TV, Telefon

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kuca Gornja Toponica

6.0 | 98m2 | 6ari | 47.000 €
Prodaje se porodicna kuca u okolini Nisa, Gornja Toponica,sa placem povrsine 6,30 ari. Na placu se nalaze dve kuce: veca kuca je povrsine 98 m2 ( prizemna) sredjena i odmah useljiva. Struktura: hodnik, dnevni boravak. trpezarija, kuhinja, dve spavace sobe, kupatilo i podrum koji ima poseban ulaz.Stolarija je drvena-ocuvana,na podovima je parket.Manja kuca je povrsine 45 m2, unutra sredjena, spolja samo omalterisana. Struktura: hodnik, dve spavace sobe i kupatilo. U dvoristu se nalazi i garaza ( sa kanalom) povrsine 10 m2, letnja kuhinja, supa i bunar.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Kuća u Čamurliji 136m2 sa upotrebnom dozvolom

4.0 | 136m2 | 8ari | 56.000 €
Prodajemo kucu u Čamurliji, na 200m od Niš-ekspresa, Kuća je izgrađena 1975 godine, nalazi se na placu od 7,87ari. Struktura, ulazni hodnik, velika dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, i kupatilo. Na placu postoje i dva pomoćna objekta-garaže površine 64m2 Kuća je uknjizena i poseduje sve papire ( Građevinsku i upotrebnu dozvolu) moguća je kupovina kreditom. Za više informacija kontaktirajte nas na telefone 065/222-3922 065/8833-446 065/9513-377. Agencija Libo uupisana u registar posrednika 495.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Kuca u Banji Topilo

8.0 | 300m2 | 25ari | 60.000 €
Kuca u banji Topilo, po strukturi ima ulazni hodnik, 14 spavacih soba (nalik hotelskim) svaka soba ima kupatilo, velika terasa velika trpezarija, magacinski prostor. U podrumu se nalazi velika kuhinja, ostava i trpezarija. Pogodno je za izdavanje turistima koji dolaze iz zdravstvenih razloga u banju. Od samog izvora 70m. Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. “LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čests lučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene. Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/3303 703, 065/8833-446, 060/7513-377, Reg. Posredika broj 495.
Detaljnije